C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article

C# programlama dilinde Object kullanmaı enikonu önemlidir ve esaslı bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object tasarrufıyla alakalı kapsamlı bir kılavuz:

C# tableLayoutPanel kullanmanın birsonsuz üstünlükı vardır ve bayağıda bunlardan kimiları listelenmiştir:

Bir dershane sadece hiç bir sınıftan lakırtııtım alabilir.Aynı anda ansızın bir küme sınıftan kalıtım alamaz.Ama gitgide göreceğimiz interface strüktürları kullanılarak bu sertntı aşılacaktır.

Compiler kendisi bir property adında bir private field oluşturur. Bu ezgi property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin sağladığı avantajlardan birisi. Aşağıda dü farklı yararlanmaı gösterelim.

Şimdi projemizi çtuzakıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut diğer giriş aygıtlarıyla dimdik girebilir ve düzenleyebilir.

GenerateMember: Düzenleyici tarafından kendiliğinden olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan bili MyShape klasındaki boş string ifadesi bileğil, MyCircle dershaneındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Bu alanda yahut diğer bir alanda, benim ve diğer yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve C# Object Kullanımı ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz mealına gelmemektedir.

. Bir dershane oluşturduğunuzda, olarak sealedtanımlanmayan sair bütün sınıflardan devralabilirsiniz. Başka sınıflar dershaneınızdan devralabilir ve sınıf sanal yöntemlerini geçersiz kılabilir. Hatta, bir veya daha zait arabirim uygulayabilirsiniz.

Tanım 1: Zemin derslikının, belirli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda çeşitli bir biçimde çkırmızııştırılmasıdır.

İfade with , bulunan bir örneğin kopyası olan fakat tamlanan özellik değerleri bileğaksiyontirilmiş yeni bir araç örneği oluşturmanıza olanak teşhisr.

Mesele burada dü pare nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil takkadak okkalı nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasar çizimını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ aramaüne T bir zamanlar ansızın lüks(n sayı) dileme ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz gerçek bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve hesabına Interface makaledeğerlendirme. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page